Laten we er iets moois van maken. Samen.

Een eigen website hebben is populairder dan ooit, en voor een bedrijf zelfs heel belangrijk. Maar hosting is enorm duur of je moet het doen met een website die op oude apparatuur draait, waardoor die frustrerend langzaam kan zijn. En hoe bouw je je site nou zodat de gemiddelde internetgebruiker hem snapt en niet verdwaalt? Dat is namelijk nog een hele uitdaging.

10+ jaar ervaring
50+ webprojecten

Elk bedrijf verdient een mooie site. Elke bezoeker een begrijpelijke.

Floris Tas - Eigenaar FloQui

Over FloQui


Door deze veelvoorkomende vragen ben ik in april 2020 FloQui begonnen. Er is enorm veel aanbod in binnen de hostingbranche, waardoor iemand die nog niet veel ervaring met websites heeft al snel overweldigt raakt. Dan is het natuurlijk best logisch dat zo iemand kiest op basis van de laagste prijs - en niet op basis van al die moeilijke specificaties die veel hostings op hun pagina zetten om indrukwekkend te klinken. Vervolgens kan je wel makkelijk aan de slag, maar blijkt na een tijdje ineens dat je zelf backups moet maken, of veel moet bijbetalen om een SSL certificaat toe te voegen. Dan blijkt vaak: goedkoop is duurkoop. 

Wat maakt FloQui uniek?

FloQui vindt het belangrijk dat websites snel laden en klantvriendelijk zijn, zonder dat jij als website-eigenaar onnodig veel kosten hoeft te maken. Dat maakt FloQui mogelijk door gepersonaliseerde, managed hosting aan te bieden. Zo kan jij je volledig richten op jouw bedrijf, terwijl ik mij bezig houdt met het in de lucht houden en optimaliseren van jouw website. En dat gaat verder dan alleen het technisch onderhouden. Zo vergroot FloQui elke decembermaand de servercapaciteit, zodat alle servers de verkeerspieken zonder problemen aan kan. En heeft jouw organisatie in een bepaalde maand een belangrijk event waardoor je website zwaar belast wordt? Dan is het altijd mogelijk om voor een maand, of zelfs een week of een dag, te zorgen dat jouw website meer rekenkracht krijgt.

Wil je naast het hosten van je website ook je website laten bouwen door FloQui? Dat is zeker mogelijk. Vanwege mijn studie-achtergrond (bachelor in de psychologie, master in de neuropsychologie), ben ik in staat om mooie websites te bouwen waar jouw bezoekers eindelijk niet op verdwalen. Ik kijk graag met je mee naar een geschikt systeem voor jouw project. In tegenstelling tot veel anderen in de markt zal ik bijvoorbeeld niet altijd direct adviseren om Wordpress te gebruiken. Ik ben immers ook in staat om met andere website systemen te werken. Shopware, OctoberCMS, Ghost CMS, en nog velen anderen. Klinkt het als abracadabra? Neem gerust eens contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Ik adviseer je graag over de voor- en nadelen van elk systeem.


CV bekijken

Klaar voor de start?

Of heb je eerst nog vragen?

Ik kom graag in contact met je. Of je nu al zeker weet wat je wilt, of juist eerst op zoek bent naar hulp in het uitzoeken wat je nu eigenlijk wilt. Ik denk graag met je mee. Het enige dat jij nog hoeft te doen: je telefoon pakken en bellen of mailen.


Elk bedrijf verdient een mooie site. Elke bezoeker een begrijpelijke.

Floris Tas - Eigenaar FloQui