Image placeholder

Groene hosting?
Bij FloQui wel.

Niet zeker of je huidige website groen gehost is? Vul hieronder je domeinnaam in en klik op de knop!

Duurzaamheid bij FloQui

Het is natuurlijk goed om verstandig met de aarde om te gaan, zodat toekomstige generaties ook in een mooie wereld kunnen opgroeien. We worden daar ook steeds meer bewust op gemaakt. Daarom een korte samenvatting wat de impact op het milieu is, als jij je website bij FloQui host. Wel zo goed om te weten.

Web- en mailhosting

Op dit moment worden alle mailservers gehost in Duitsland. Deze Duitse servers draaien volledig op waterkracht en zijn daarmee CO2 neutraal!
De overige servers worden gehost in Finland en Duitsland. Deze servers draaien volledig op wind- en waterkracht en zijn daarmee ook CO2 neutraal!

Klik hier om onze impact te bekijken

FloQui steunt Ecologi

Naast volledig groene hosting, steun ik vanuit FloQui elke maand de organisatie Ecologi. Omdat ik weinig reis voor mijn bedrijf en vooral digitaal werk, en gebruik maak van groene energie, is de uitstoot al minimaal. Toch compenseer ik via Ecologi voor de gemiddelde uitstoot van een medewerker, waardoor FloQui in feite CO2 positief is! Door jouw website bij FloQui te hosten draag je dus indirect bij aan een groenere wereld.
Wordt jij klant bij FloQui? Bij elke nieuwe klant worden namelijk 25 extra bomen geplant!