Managed Wordpress hosting
Gewoon goed geregeld.

In je zoektocht naar website hosting voor je eerste (of tiende website), heb je Wordpress vast al voorbij zien komen. Het is een van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld, en met een goede reden. Je kan er vrijwel alles mee, en is gratis te gebruiken! De mogelijkheden zijn oneindig, maar wij begrijpen natuurlijk ook dat dat juist niet ideaal kan zijn. Er is bij een Wordpress site namelijk veel om rekening mee te houden, en voor veel mensen is het een enorme opgave om nadat hun site gebouwd is, de site goed te onderhouden en lekker snel te maken. Daarvoor is managed Wordpress hosting. Wij regelen update's, en stellen allerlei optimalisatie in voor jouw website. Denk bijvoorbeeld aan caching, een van de belangrijkste dingen om in te stellen bij een Wordpress website. 

Snelle Wordpress websites

Wordpress heeft een groot nadeel, wat het toch iets minder gebruiksvriendelijk maakt voor mensen met weinig technische kennis. Je kan namelijk zonder verstand van code een prachtige site in Wordpress maken, maar als die eenmaal af is, dan lijkt je site ineens heel langzaam! Dat komt doordat Wordpress telkens je site als het ware opnieuw opbouwt als iemand je site bezoekt. Dat kost telkens veel rekenkracht, en is eigenlijk onnodig, want je site veranderd niet bij elke bezoeker. Daarom is het belangrijk om je site goed te optimaliseren, zodat deze snel wordt en blijft. Bij FloQui draaien Wordpress websites supersnel, omdat wij het volgende doen bij elke Wordpress website:

 • Een caching plugin installeren die ervoor zorgt dat je website eenmalig wordt opgebouwd en daarna die opgebouwde website aan alle bezoekers presenteert;
 • Een optimalisatie plugin die alle afbeeldingen die je uploadt converteert naar een webvriendelijk formaat;
 • Koppelen aan Cloudflare, waardoor verschillende onderdelen van je site aan het wereldwijde netwerk van servers worden gekoppeld en sneller laden;
 • Uniek bij FloQui: al onze Wordpress websites worden verspreidt over meerdere servers die hun eigen taak hebben. Zo staan je website bestanden op een webserver, en worden de afbeeldingen die je uploadt op een aparte server (mediaserver) opgeslagen. We koppelen je Wordpress site dan aan een CDN (Content Delivery Network) - een wereldwijd netwerk aan servers die je afbeeldingen van onze mediaserver afhalen. Je bezoekers verbinden met de webserver, waardoor die meer kracht overhoudt om de site aan de bezoekers te presenteren. Het gevolg: een supersnelle site die veel bezoekers aan kan.

Hoe werkt een webhosting aanvraag?

Illustration
Aanvragen

Via het contactformulier of via WhatsApp neem je contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij maken daarna een voorstel op, zodat jij precies kan zien wat de kosten van de hosting zullen zijn.

Illustration
Configureren

Na een wederzijds akkoord gaan we je webhosting opzetten. We registreren de domeinnaam en installeren het gewenste systeem. Zodra alles klaar is sturen wij je de inloggegevens.

Illustration
En van start!

Na het instellen van je webhosting kan je direct aan de slag! En is je website klaar? Laat het weten, wij zullen dan de laatste optimalisaties doen zodat je lancering helemaal gesmeerd loopt!

Contact opnemen

Wat kan je verwachten?

Websites die gehost zijn bij FloQui draaien zoveel als mogelijk in sitenetwerken. Wij beloven je in ieder geval het volgende:

Onderhoud & updates

Wij zorgen ervoor dat eventuele plugins up-to-date zijn en de software zo snel mogelijk de laatste bugfixes krijgt.

Externe backups

Backups van je databases en webbestanden, die in Nederland én Noorwegen opgeslagen worden.

Gratis SMTP Relay

Zodat websitemails niet in de spambox bij klanten belanden.

Supergroene hosting

De aarde is je dankbaar.

Korting op Elementor Pro

Voor slechts €30,- (ex. BTW) per jaar kan je deze fantastische plugin gebruiken om de website van je dromen te bouwen.

Kwalitatieve mailhosting

Bij je webhosting pakket zit optioneel ook professionele mailhosting, zodat je mails kan sturen met je eigen domein.

S3 opslag voor media

Al jouw productfoto's worden op een losse server opgeslagen, die verbonden is met een wereldwijd CDN netwerk. Zo worden de afbeeldingen supersnel geladen!

Eenvoudig schaalbaar

Je hosting groeit of krimpt met je mee, net wat jij nodig hebt.

Uitgebreide support

Dichtbij voor al je vragen, via mail of zelfs WhatsApp!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? We helpen je graag. Kijk ook even hieronder. Misschien staat het antwoord op je vraag er wel al tussen!

Die zijn er niet. Elke site is uniek, en een vast pakket met bepaalde functies voldoet meestal niet perfect aan de wensen die iemand heeft voor zijn site. Daarom leveren wij alleen maatwerk. Zo betaal je niet onnodig veel, en heb je precies wat jij nodig hebt! Natuurlijk begrijpen we dat een idee van de kosten fijn is, en daarom is elke aanvraag vrijblijvend! Vraag dus gerust een prijs op, dat verplicht je tot niks!

Er zijn verschillende maatregelen die wij nemen voor veilige websites. Zo zijn alle websites beschermd met een firewall en Cloudflare, en stellen wij bij alle websites gratis SSL in. Dit zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de bezoeker en de server - een vereiste voor alle webshops.

Elk pakket gaat per maand en kan naar wens per maand of per jaar betaald worden. Als je tussendoor opzegt, loopt de hosting tot de einddatum van de periode waar je het laatst voor betaald hebt. 

Bij maandelijkse betalingen geldt: zeg je halverwege de maand op, dan loopt je pakket eind van diezelfde maand af. Je krijgt geen factuur meer voor de nieuwe maand. Dit geldt tot de laatste dag van de maand. Zeg je op de eerste dag van de volgende maand op, dan loopt je pakket tot het einde van die maand.

Jazeker, en bij FloQui kan je ook kiezen uit 1100+ domeinextensies, waaronder de volgende extensies:

 • .nl
 • .com
 • .be
 • .net
 • .online
 • .nu
 • .eu
 • .de
 • .fr
 • .dk
 • .tv
 • .cloud
 • & meer!

Geef bij je contactaanvraag aan dat je ook een domein wilt om een prijsopgaaf te ontvangen.