Host je websites op een Virtuele Privéserver
Gewoon geen last van de buren.

Wij onze managed hostingpakketten plaatsen wij je website op een grotere server waar ook andere websites op draaien. Soms is je site echter zwaar, wordt die heel veel bezocht, of wil je veel websites draaien, waardoor het handig kan zijn om een eigen server te hebben. Maar een hele computer voor jouw website kan weer iets te enthousiast zijn. Daarvoor zijn de virtuele privéservers (VPS)! Een VPS is eigenlijk een virtuele machine binnen een hele grote, krachtige server. Je huurt een stukje van die server, maar het lijkt wel gewoon of je een eigen computer hebt. Zo weet je zeker dat je een bepaalde rekenkracht krijgt. FloQui levert vooral beheerde servers. Dat betekent dat wij een beheerpaneel voor je installeren (waar je makkelijk de software kan beheren waar je website mee draait) en naar wens ook de website software. Daarnaast installeren wij server updates, zodat je server altijd de laatste beveiligingsupdates heeft.

Shared vs. dedicated vCPU cores

Bij onze servers heb je de keuze uit zogenoemde shared en dedicated CPU kernen. Een shared CPU kern is een kern die je deelt met anderen die een VPS op dezelfde server hebben. Je deelt dus de kern met een ander, terwijl je bij een dedicated CPU kern een stukje van de server CPU voor jezelf krijgt - niemand anders mag dat stukje gebruiken. Een dedicated vCPU is dus iets beter dan een shared vCPU, maar ook duurder. Bij FloQui kan je wisselen tussen shared en dedicated kernen, dus we raden aan om te beginnen met een shared vCPU server, en als het nodig blijkt te upgraden naar een dedicated vCPU server.

Bij FloQui hebben we pakketten van 1 shared vCPU met 2GB RAM tot 48 dedicated vCPU's met 192GB RAM. Genoeg te kiezen dus. Om een exact overzicht te krijgen van de mogelijke configuraties raden we je aan om contact op te nemen. We sturen dan vrijblijvend ons aanbod op, met eventueel ons advies als je aangeeft wat je er allemaal op wil gaan draaien.

Hoe werkt een server aanvraag?

Illustration
Aanvragen

Via het contactformulier of via WhatsApp neem je contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij maken daarna een voorstel op, zodat jij precies kan zien wat de kosten van de server zullen zijn.

Illustration
Configureren

Na een wederzijds akkoord gaan we je server opzetten. Wij installeren TinyCP (of een ander beheerpaneel) en stellen de basis in. Als alles klaar is sturen wij de inloggegevens op.

Illustration
En van start!

Na het instellen van je server kan je direct aan de slag! Hulp nodig? Wij installeren ook graag een website systeem voor je!

Contact opnemen

Wat kan je verwachten?

TinyCP beheerpanel

Een compleet beheerpaneel met minimale impact op je serverprestaties.

Volledige toegang

Voor oneindige flexibiliteit.

Volledig beheerd

Voor jou geen zorgen.

DDR4 RAM

Het snelste van het snelste.

NVMe SSD opslag

Dat maakt het compleet.

Onbeperkte websites

Voor oneindige mogelijkheden.

Super groene servers

De aarde is je dankbaar.

Eenvoudig schaalbaar

Je server groeit met je mee.

Uitgebreide support

Dichtbij voor al je vragen.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? We helpen je graag. Kijk ook even hieronder. Misschien staat het antwoord op je vraag er wel al tussen!

TinyCP is een gratis webbeheerplatform, vergelijkbaar met het bekende DirectAdmin, Plesk en cPanel. Het kan hetzelfde, maar is gratis te gebruiken voor iedereen. Je kan snel websites aanmaken, SSL certificaten aanvragen, databases mee beheren en meer! Het is ook enorm lichtgewicht, waardoor er zo veel mogelijk ruimte overblijft voor je websites.

Jazeker. De pakketten hierboven zijn gebaseerd op een van de serverleveranciers die wij gebruiken. Helaas zijn servers in Nederland, de VS, Canada of het Verenigd Koninkrijk een stuk duurder, dus de prijzen die wij rekenen liggen ook een stuk hoger. Deze servers gebruiken wij vooral in kant-en-klare servernetwerken. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

De prestaties van de servers in Finland en Duitsland zijn ook gewoon hartstikke goed, dus je kan die gerust gebruiken als je een website begint die zich alleen op Nederland richt!

Nee, standaard worden er geen backups gemaakt. Bij je aanvraag wordt de mogelijkheid voor backups besproken, en die kunnen zowel op serverniveau als per website gemaakt worden. Je ontvangt hier dan ook de bijbehorende kosteninformatie over.

In principe geldt een opzegtermijn van 1 maand. Mocht je om wat voor reden dan ook hier vanaf willen wijken, stuur dan een berichtje! Geld terug kan alleen binnen 14 dagen na de eerste startdatum van de server. De kosten worden dan naar rato terugbetaald. Stel je zegt op dag 13 dat je toch geen server wil, dan is het bedrag dat je terugkrijgt als volgt berekend:

(maandprijs server)/30,4 * (30,4-13) (het aantal dagen dat je de server gebruikt hebt).